Ugrás a tartalomra
+36 20 359 6797   office[kukac]dialogstudio.hu

Tolmácsolás

A jó tolmács az üzleti tárgyalás gördülékenységét, a nyelvi akadályok maximális leküzdését képes biztosítani. Kiválóan beszéli a külföldi partner nyelvét, ismeri a tolmácsolási technikákat és a saját anyanyelvén is szabatosan tudja magát kifejezni. Képes kezelni a tárgyalásokon felmerülő helyzeteket, és szaktudásával lehetővé teszi a felek közötti leghatékonyabb kommunikációt. Egy jó tolmács foglalkozását tárgyilagos, pártatlan és lelkiismeretes módon gyakorolja. Csak olyan nyelven és szakterületen tevékenykedik, amelyen megfelelő ismeretekkel rendelkezik ahhoz, hogy képes legyen megfelelni a vele szemben támasztott elvárásoknak.

A Dialog magasan képzett, gyakorlott és felkészült tolmácsokkal áll Megrendelői rendelkezésére. Célunk, hogy a tolmácsolás kényes és az üzleti életben létfontosságú területén megbízható és igényes szolgáltatást nyújtsunk. Forduljon hozzánk, ha konferenciák, üzleti, szakmai vagy tudományos megbeszélések tolmács feladatainak ellátására jó fellépésű, tapasztalt, több nyelvet magas szinten beszélő, szaknyelvben is jártas tolmács(ok)ra van szüksége.

Konszekutív tolmácsolás

Alkalmas kisebb létszámú megbeszélések, tárgyalások lebonyolításához. A tárgyalófelek egy-egy gondolatmenetet befejezve megvárják, hogy a tolmács összefoglalva, de a legnagyobb pontosságra törekedve tolmácsolja az elhangzottakat.

Szinkrontolmácsolás

Nagyobb konferenciákon, rendezvényeken szükséges, hogy a tolmács azonnal fordítsa az elhangzottakat. Mindez nagy felkészültséget, jártasságot és állóképességet követel meg a tolmácsoktól, ezért körültekintően választjuk ki a szinkrontolmácsolás nehézségeivel és stresszével megbirkózni képes munkatársainkat.

Mit várhat el tolmácsunktól?

Tolmácsunk - akár szinkron, akár konszekutív megbízásról van szó - a tolmácsolandó eseményt megelőzően konzultál a megbízóval az esemény témájáról, és a tőle kapott információk, és írásos anyagok alapján felkészül a munkára. Legjobb tudása szerint jár el Megbízója képviseletében, külső megjelenésében és viselkedésében alkalmazkodik a Megbízó kívánalmaihoz és az esemény jellegéhez.

Áraink

TípusÓradíjFél naposEgész napos
Konszekutív8.000 Ft / óra40.000 Ft / fél nap60.000 Ft / egész nap
Szinkron10.000 Ft / óra60.000 Ft / fél nap80.000 Ft / egész nap
Idegenről idegen nyelvre+ 25%+ 25%+ 25%

Az árak a 27%-os Áfá-t nem tartalmazzák.

Árajánlatot szeretne? Írjon nekünk vagy keressen minket a +36 20 359-67-97 telefonszámon vagy az Online ajánlatkérő űrlapon keresztül.

Online Ajánlatkérés

Created & Hosted by NETKEY