Ugrás a tartalomra
+36 20 359 6797   office[kukac]dialogstudio.hu

Fő profilunk a Cambridge nyelvvizsgák Business English Certificate (a továbbiakban: BEC) különféle szintjeire történő felkészítés, melyet évek óta sikerrel végzünk.Business English Certificate  

A Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) egynyelvű nyelvvizsgák az egész világon elismertek és magas szintű angolnyelv-tudásról adnak számot. Magunk is nagyon hasznos és az üzleti életben kimagasló értéket képviselő tanúsítványnak tartjuk őket, ezért fordítunk különös figyelmet a hallgatók hatékony felkészítésére.

  • A BEC nyelvvizsgák tanúsítják a hallgatók használható, aktív és aktualizált általános, illetve szaknyelvi tudását.
  • A Cambridge-i nyelvvizsga-bizonyítványt világszerte számos ország egyetemei, munkaadói és oktatási intézetei elfogadják.
  • Az elmúlt években nagyon nagy gyakorlatot szereztünk a nyelvvizsgákra való felkészítésben. A tavalyi évben 87 hallgatónkból 81 sikeresen vizsgázott le a British Council vizsgaközpontban.

PL 1169 sz. akkreditált, saját fejlesztésű nyelvi képzési programunk az üzleti szaknyelv elsajátítása mellett ideális a BEC Vantage nyelvvizsgára való felkészüléshez.

BEC (Business English Certificate)

Business English Certificate - Preliminary

Preliminary

Business English Certificate - Vantage

Vantage

Business English Certificate - Higher

Higher

A Cambridge ESOL vizsgák rendszere az alábbi táblázatban láthatóan kapcsolódik az Európa Tanács által létrehozott hatfokozatú nemzetközi szintezéshez

Cambridge ESOL vizsgák rendszere

 

Hogy jobban eligazodjon, milyen tudás szükséges az egyes szintekhez, itt találhat néhány tesztet megoldással, ami segít eldönteni, Ön készen áll-e arra, hogy belevágjon a nyelvvizsgába.

ESOL BEC Preliminary tesztek

ESOL BEC Vantage tesztek

ESOL BEC Higher tesztek

Az oldalunkon szereplő hasznos linkek közt további információ, illetve online elérhető segédanyagok találhatók minden BEC nyelvvizsgázó számára.

Created & Hosted by NETKEY