Ugrás a tartalomra
+36 20 359 6797   office[kukac]dialogstudio.hu

Rólunk írták

Ügyfeleink és diákjaink mondták rólunk


Creditexpress

"A nemzetközi színtéren való megjelenésünk során gyakran szükségünk volt olyan angolul, németül, vagy esetleg más nyelven szaktudással bíró fordítóra, aki gyorsan, pontosan, megfizethető áron vállalta különböző dokumentumaink, tenderanyagaink fordítását. Több keserű csalódást követően a Dialog Bt révén sikerült megtalálnunk azt az elkötelezett szakembergárdát, akik hosszú távon is megalkuvás nélkül maximális minőséget tudtak teljesíteni, függetlenül attól, hogy unalmas mérlegadatok, ISO minősítések, vagy mozgalmasabb marketing és értékesítési anyagok, esetleg PowerPoint prezentációk fordításáról volt szó.
Számomra külön értéket képvisel az az ügyfélközpontú gondolkodás és gondoskodás, amely az első könyvem magyarról angolra történő fordítása során történt. Munkája során a fordító nemcsak a gondolataimat, mondanivalómat fordította angolra, hanem a saját személyem kisugárzását is átültette angolra. Mai napig hálás vagyok érte."

Galló Zsolt, CREDITEXPRESS Adria Group, társtulajdonos

Fundamenta-Lakáskassza

"A DIALOG oktatási stílusa és tanáruk hozzáállása hatékonynak bizonyul, a feszített munkatempó mellett. A módszerük lényegét így vázolnám fel: értsek meg minél többet angolul, és ezzel olvassak, hallgassak még többet. A nyelvtant a nyelv használata során próbálom a tanár segítségével elsajátítani. És hogy végül mit tanulok meg, az amúgy is azon múlik, hogy mennyi energiát teszek bele.
Nekem ez így nagyon tetszik!"

Dr. Nagy Ernő, Fundamenta-Lakáskassza Zrt., vállalatfejlesztési igazgató

Generali Biztosító Zrt.

"Nagyon régóta tanulok angolul, 1994-ben középfokú nyelvvizsgát is tettem, vagyis az idők során sok információ összegyűlt bennem. Ennek felszínre hozatalát és tökéletesítését, no meg a beszédhez szükséges bátorságot adja meg a nyelvtanfolyam. Az egyéni nyelvóra hasznos, de a Dialog és leginkább Mandzák Apolka tanárnő hozzáállása a legnagyobb segítség. Szívesen beszélgettem vele, személyisége, közvetlensége nagyon sokat segített a tanulásban és emberileg is. Külön köszönet érte!"

Dobos Tamás, egyéni hallgató – Generali Biztosító Zrt.

Wienerberger Téglaipari Zrt.

"A Wienerberger zRt. alkalmazottait több mint 10 éve a Dialog oktatja nyelvekre. Már a kooperáció első pillanatától a szakszerű és magas színvonalú nyelvoktatás mellett a rugalmas szervezés, a gyakran változó céges és egyéni igények folyamatos követése és az ezekhez történő személyre szabott alkalmazkodás volt imponáló. A budapesti képzések mellett segítséget kapunk a vidéken dolgozó kollégáink nyelvoktatásának biztosításához is. A Dialog a pályázati pénzből megvalósított nyelvoktatásunk adminisztratív hátterének megteremtésében is azonnal precízen követte az igényeinket.
A közösen végzett munka a Dialog vezetője, nyelvtanárai valamint a cégünk dolgozói között személyes, napi kapcsolatot fejlesztett ki. Így szakmailag és emberileg is mindig számíthatunk arra, hogy bármely pillanatban felbukkanó új kérésünk esetén gyors tanácsot és megoldást kapunk tőlük."

Takáts Judit, Wienerberger Zrt. HR-igazgató

Created & Hosted by NETKEY