Ugrás a tartalomra
+36 20 359 6797   office[kukac]dialogstudio.hu

Bemutatkozás

Szekeres Ildikó - Dialóg Nyelviskola Cégvezetője

1994-ben alapítottam a Dialog Nyelviskolát, céges nyelvtanfolyamok lebonyolítására, üzleti-jogi szakszövegek fordítására, mivel ezen a területen személyesen nagy tapasztalatot szereztem.

A tanítást hivatásnak, a cég működtetését missziónak érzem. A Dialog Nyelviskola nagysága lehetővé teszi számomra, hogy jó gazda módjára törődjek a hallgatókkal, tanárokkal, fordítókkal és ügyfelekkel. Ebben érzem a Dialog sikerének kulcsát.

Szekeres Ildikó, cégvezető

 

Minőség

A megrendelői igények alapos és részletes megismerésére, azokhoz való rugalmas alkalmazkodásra, testre szabott szolgáltatásokra, precíz, segítőkész tájékoztatásnyújtásra és tanácsadás biztosítására törekszünk. Nyelvoktatási tevékenységünkben fontosnak tartjuk a hallgatók felkészültségének és az oktatás speciális elvárásainak pontos feltérképezését, a hallgatók előrehaladásának, elégedettségének folyamatos nyomon követését, értékelését.

Részletes minőségpolitikánk és referenciáink

Rólunk írták

„Alkalmazottainkat több mint 10 éve a Dialog oktatja nyelvekre. Már a kooperáció első pillanatától a szakszerű és magas színvonalú nyelvoktatás mellett a rugalmas szervezés, a gyakran változó céges és egyéni igények folyamatos követése és az ezekhez történő személyre szabott alkalmazkodás volt imponáló.
(...) Szakmailag és emberileg is mindig számíthatunk arra, hogy bármely pillanatban felbukkanó új kérésünk esetén gyors tanácsot és megoldást kapunk tőlük.”

Takáts Judit, Wienerberger zRt. HR-igazgató

További és bővebb vélemények rólunk

Created & Hosted by NETKEY